Päättyi aikamme taas

Runoilija Gloaming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 9:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jo kerran sanoimme hyvästit,
lohtua antoi sana "ystävä".
Vielä sain viettää kanssasi hetken,
se auttoi jatkaa jaksamaan.

Nyt kerroit tarvitsevasi omaa aikaa,
etäisyyttä, aikaa unohtaa.
Äkkiä kuihtui sana "ystävä",
ja pudotti viimeisenkin lehtensä.

Ja niin päättyi aikamme taas,
odottamattomasti, kai lopullisesti...

Selite: 
...
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista
koskettava ja kaipaava runo

elämän karua puoltahan tämä on.
elämän makuinen teksti.

aivan

Surullisen kaunis runo. Hyvin kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot