Ystäväni

Runoilija Gloaming

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.2.2018 9:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos, että olet silti ystäväni,
yhä lähelläni.

Silloin, kun olet kanssani,
tunnen eläväni.

Ja kun olen luonasi,
en sitä hetkeä vaihtaisi.

Kiitos, että saan silti olla ystäväsi,
olla yhä kanssasi.

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot