Liity seuraani synkkyys.
Olet osa minua.
Liity seuraani yksinäisyys.
Minä olen kanssasi.
Liity seuraani hiljaisuus.
Sillä olethan usein luonani.
Liity seuraani masennus.
Olet se mitä minä olen nyt.
Selite:
...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Osuvasanainen, kipeä ja niin kovasti elämänmakuinen teksti.
Runo, jossa on rehellisyyttä.
Rehellinen ja kuvaava. Moni osaa varmasti samaistua tunteeseen.