pianon edessä

Runoilija marjoska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pianon koskettimilla,
sormeni harhailevat,
luovat säveliä,
uusia maailmoja.

Sävelten lomasta,
löydän sanoja,
annan niiden etsiä toisensa,
asettua rinta rinnan.

Pianon edessä,
kuin ulkopuolisena,
minä ihmettelen,
uuden syntymistä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot