Muistatko?

Runoilija serind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Purista mua lujaa beibi,pistä silmät kii" "Mitä sä tahdot,voisit kertoo,on helpompaa kun ymmärtää,jos tahtoo?"
 

Muistatko sen illan,kun tavattiin?
Koskit varoen mua reiteen,
kummarruit puoleeni,
ja suutelit?
Muistatko?

Muistatko,kuinka pyysit minua mukaasi?
Sanoit haluavasi minut mukaasi,
palauttaisit minut heti aamulla kotiin?
Muistatko?

Muistatko,kuinka kerroit minulle nauttineesi vierailustasi luonani?
Katsoimme Oscar-gaalaa,
olimme molemmat jännittyneitä,emme tienneet,
mitä on luvallista sanoa tai tehdä?
Muistatko?

Muistatko ensimmäisen yön,jonka vietimme yhdessä?
Pidit minua sylissäsi,suukotit minua aina kun käännyin,
et halunnut irti päästää?
Muistatko?

Muistatko kuinka tiemme erosivat?
Päätit lopettaa yhteydenpidon,yllättäen?
Muistatko?

Muistatko kuinka vappuna sait viestin ma tahto veiva veiva?
En jaksanut olla enää katkera,halusin sinut vain ystäväkseni?
Muistatko?

Muistatko kuinka juhannuksena tapasimme,kuinka vanhat haavat haudattiin,vietimme ikimuistoisen yön?
Muistatko?

Muistatko seuraavan päivän,jolloin satutit minua,
enemmän kuin koskaan uskoin sen olevan mahdollista?
Teit sen niin, että itseni halvaksi tunsin?
Muistatko?

Muistatko viime perjantain,jolloin minua suutelit?
Tämä on viimeinen kerta, kun vanhat haavat pystyn
sulkemaan,sinun suudelmillasi?

Viimeinen kerta,
kun uskallan,haluan itseni sinulle avata.
Enempään en pysty,
itseäni enää en voi satuttaa.
Vielä yksi mahdollisuus sinulla osoittaa,
rakastatko minua?

Muistathan tämän?

Selite: 
Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Tai ainakin se pää. Mutta valitettavaa on, että edelleen rakastan tätä pientä paholaista, joka minua on satuttanut monesti. Ehkä hän minua toisaalta rakastaa,mutta ei vain osaa osoittaa sitä minun haluamallani tavalla, ja näin ollen loukkaa minua. Rakkaus on paskaa. Tai ainakin siltä se tuntuu. Joka kerta nähdessämme mahanpohjassa perhosia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
serind Nimetön 14.2.2008 0 Runo
serind Muistatko? 19.10.2006 0 Runo
serind 5 vuotta 18.10.2006 0 Runo
serind Kuun valossa 18.10.2006 0 Runo
serind Kulma 18.10.2006 1 Runo
serind Ikuinen rakkaus 18.10.2006 1 Runo
serind Nimetön 31.5.2006 1 Runo
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Tuskien kevät 30.5.2006 0 Runo