Kuun valossa

Runoilija serind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Purista mua lujaa beibi,pistä silmät kii" "Mitä sä tahdot,voisit kertoo,on helpompaa kun ymmärtää,jos tahtoo?"
 

Veit mun sydämen,
veit sen jo aiemmin keväällä.
Kuvittelin sinun palauttaneen sen,
tajusin, näin ei ole,
kun katseemme kohtasivat juhannusyössä.

Satutit minua pahasti,
vereslihalle sydämeni.
Hajosin kuin pala lasia,
sirpaleina edessäsi.
Päätin,
enää et minua voi satuttaa.

Elämääni yritin jatkaa,
siinä ehkä onnistuenkin.
Kunnes jälleen,
silmäs sun katsoivat mua,
kuin tietäen, mitä teet minulle.

Suutelit,kuin rakastaisit.
Ehkä rakastatkin,
mutta et tiedä, miten osoittaa se,
ethän ole oppia saanut kotoasi.

Viime perjantaina,
kuun valossa jälleen,
minua suojelit,
minua rakastit,
minua suutelit.

Miten meidän vielä käy,
kumpi rikkoo kumman?
Kuka satuttaa itsensä pahemmin?
Kauaa en jaksa sinua enää odottaa,
minulle olisit se oikea.

Tyytynen kuitenkin siihen toiseen,
sillä tarvitsen sen lämmön,
joka toisesta minuun säteilee.
Muuten minulla on kylmä talvi,
sillä en tiedä, koska sinä pystyt
minua päivittäin lämmittämään.

Selite: 
Rakastan vaan vieläkin tätä poikaa, ja kai sekin mua jollain tasolla. Sillä vaan ei ole oikeaa tapaa osoittaa sitä, enkä tiedä, kauanko jaksan enää odottaa sitä, onnistuuko hän löytämään sen tavan. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
serind Nimetön 14.2.2008 0 Runo
serind Muistatko? 19.10.2006 0 Runo
serind 5 vuotta 18.10.2006 0 Runo
serind Kuun valossa 18.10.2006 0 Runo
serind Kulma 18.10.2006 1 Runo
serind Ikuinen rakkaus 18.10.2006 1 Runo
serind Nimetön 31.5.2006 1 Runo
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Nimetön 30.5.2006 0 Runo
serind Tuskien kevät 30.5.2006 0 Runo