tasapaino

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Liian paljon aikaa,
liian vähän aikaa
Liian paljon käytettäväksi,
Liian vähän tuhlattavaksi.
Kello käy ja täytyy juosta
mutta välillä pitää myös pysähtyä ja miettiä,
minne edes on kiire.
Vauhti hidastuu mutta kuin huomaamatta,
ollaan taas vauhdissa,
tietämättä minne menossa, mitä tekemässä.
Kun alkaa rauhoittua aloilleen,
jalat rupeavat väkisin olemaan levottomat,
täytyy taas etsiä uusi suunta minne juosta.
Miksi ei olla tyytyväisiä mihinkään,
aina pitäisi löytyä jotain parempaa,suurempaa
Kunpa löytäisin sen tasapainon elämästä,
Olisin tyytyväinen siihen missä olen, kenen kanssa, mitä teen ja mihin suuntaan olen menossa...
Ei enää tarvitsisi juosta samaa ympyrää uudelleen ja uudelleen....

Selite: 
Oon kipeenä kotona ja taidan houruilla ihan ihmeitä... =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot