kaksoiselämää

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Päältä näytän puhtoiselta valkoiselta enkeliltä,
sisälläni on kuitenkin musta puoli joka on ruvennut nakertamaan itseään enemmän esiin
Tätä minun kaksoiselämää,
ei voi moni käsittää.
Löytyy minusta kaksi puolta,
ne jotka sen näkevät
kantavat turhaa huolta.
Sisälläni on pieni kapinallinen,
mutta pidän siitä puolestani enemmän.
Olen kyllästyt elämään liian helppoon
siksi tähän elämäntyylin haluan palatakin.

Selite: 
Tää oli enemmänkin mun ajatuksia.... Olen ruvennut elämään kaksoiselämää, en ole tyytyväinen nykyiseen enkä haluisi aloittaa alusta vaan elän kahta elämää yhtäaikaa.. kätevää mutta raskasta...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot