Pieni suuri kuu

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Tahtoisin saada jotain suurta,
koetan kurkottaa taivaalta kuuta
Matkalla jospa eksyis en,
seuraan loistetta tähtösten
Kun vihdoin sen kiinni saan,
törmäänkin ongelmaan
Minne mahtuu tuo kuu suuri,
suojelemaan sinua,niin juuri

Selite: 
Mua vähän väsyttää ja sen huomaa tuosta runostakin.. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavainen rimmaus..jo helpottaa =)

Riimittely on joskus ihan piristävää. Jee.

kiitos arvostelustasi. hyvä jos antoi edes jonkinlaista ajateltavaa, se oli kai tarkoituksenikin.

tää oli mukava runo...riimit paikallaan;D

heh hauska..=)
hyvät riimit..=)

 

Käyttäjän kaikki runot