Ystävänpäivä tämäkin

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Missä ovat ystävät kun heitä tarvitsen,vielä nukkumassa mä arvailen.
Itsekin ajattelin jäädä kotiin lepäämään, mutta jospa törmäänkin tänään mieheen,itse elämään.
Hän ei vain hyväksi käyttäisi,kavereilleen näyttäisi ja jättäisi.
Jos vain joku saisi minut pysymään aloillaan,ei aina siirtymässä aikaan seuraavaan.

Selite: 
Aamu-unisia mietteitäni ,tuntuu että heräsin väärällä jalalla ja vaisto sanoo että tänään ei mikään onnistu.. :/ Mutta kaikesta huolimatta kaikille Hyvää ystävänpäivää!! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot