myöhäistä katua

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Tuijotan tyhjää seinää,
tänä yönä kukaan unta ei nää
Vesipisarat valuu pitkin ikkunalasia,
mietin,eihän se ole edes sinun asia.
Kannoit turhaan minusta huolta,
miks et väistänyt sitä nuolta
joka mielesi myrkytti,huhupuheita tyrkytti.
Turha minun anteeksi pyytää,
eihän se ole minun syykään.
Usko vain sitä toista,
mutta älä minua kokonaan sydämestäsi poista.

Selite: 
Taas näitä menneiden muisteluja.. Plääh.. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

voih, tosi koskettava surullinen..alko oikeen itkettää.. noi menneiden muistelut,kaunis runo silti..=) laitan runon oikeen suosikkeihin..=)

 

Käyttäjän kaikki runot