Ystävälle joka poistui tänään..

Runoilija summerbird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä muokkasi minusta tällaisen,nyt on minun vuoroni muokata elämää.........
 

Missä ystävyys,
tuntuu että siitä on jo iäisyys.
Välillämme monta muuria,
odotimmeko liian suuria..
Harvoin näämme,
jaamme tän me
Meillä paljon samaa mutta
elämä jatkaa silti yhtä janaa.
Sydämmessä itketään,
tunteet muilta kitketään.
Ei muut tietää saa
tätä mielen pahaa maailmaa.
Mutta ystävä rakas,
vielä saamme kaiken takas
Ei sitä muut enää estää saa,
se mielees paa.
Tää kestää,
sitä ei kukaan estää saa...

Selite: 
kaveri meni äsken pois ja olen nyt liikuttuneella mielellä ja tiedän että kaikki ei ole kovin hyvin nyt... =(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot