hätätila

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

niin kauan pidit hengissä

elvytit minut
kerta toisensa jälkeen
taitos kerrallaan
rakensit paperista kasvoni

minä rikoin kaiken

riko sinä jää

kerää palaset pohjasavesta
pese tahriintuneet käteni puhtaaksi
liimaa mehiläisvahalla
jos huvittaa

"täällä ilman sua ei oo mitään"

ja vain sinä voit tuoda takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ehkä tuo suudelma/kosketusjuttu on hieman kliseinen, mutta muuten pidin käyttämistäsi kielikuvista.

loveaholic,
Oon ihan samaa mieltä! En vaan keksinyt parempaakaan ja julkaisin runon kuitenkin viimeistelemättömänä niinkuin aina. :)

ps. Ihanaa kun annat hyvää ja rakentavaa palautetta. :) Ja koitin nyt keksiä jotain vähemmän kömpelöä mut en kauheasti saanut parannusta aikaan. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot