Äiti

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

Älä suojele minua, äiti, ei se mitään auta.
Mä haluun eksyy ja löytää takas,
kasvaa rohkeeks ja vahvaks.

Älä varjele minua, äiti, lähetä mut maailmalle.
Mä haluun nähdä, kuulla, kokee sen kaiken,
eksyä ja loukkaantua.

Äläkä hyssyttele mua, äiti, mä haluan riidellä ja huutaa,
joskus itkeä ja satuttaa,
nuolla haavat ja parantua.

Ota mut silti vastaan äiti, kerrothan että rakastat.
Mä haluan tehä just ne virheet,
ne joilta haluat suojella.

Älä pelkää mun puolesta, äiti, en mä kadu jälkeenpäin
mä haluun olla nähnyt sen kaiken
kasvaa yhtä viisaaks kuin sä.

Selite: 
Vapauden kaipuussa luin vanhoja päiväkirjojani ja päästin sisäisen teinini irti. Tekeepä hyvää, suosittelen. ;)<br />
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo siitä oman kokeilun halusta ja toisaalta äidin suojelevasta rakkaudesta..

 

Käyttäjän kaikki runot