Nimetön

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

Asetin kuvamme vierekkäin
sattukoot.
Aioin unohtaa sinut
ja pian
hyvin pian
olet yksi satojen joukossa,
unohdetuista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein hieno ja vahva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot