metamorphosis

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

Jos kuolisin tänään
palaisin luoksesi mustin siivin,
laulaisin pihallasi iltaisin
sen kaiken sanomattoman
jakamattoman ja ehkä
kuulisit,
hoitaisit,rakastaisit ja toisit takaisin
ehkä kaikki paha hälvenisi
kärsimys oli pelkkää lumousta
ja olisin jälleen ehjä, ihminen

tai ehkä katselisin,
kuinka rakastut uudelleen
hän suojelisi kuten minä en voinut
loisi tulevaisuuden,
jota meillä ei ollut
ja laulaisin pihallasi iltaisin

**

ehkä kuitenkin,
kuin saduissa palaisin kehooni
ja kaikki paha
oli pelkkää kirousta

**

Jos kuolisin tänään
palaisin maan päälle lintuna,
mustasiipisenä
laulaisin pihallasi iltaisin

Katselisin,
kuinka rakastut uudelleen
hän suojelisi kuten minä en voinut
näkisin tulevaisuuden, jota meillä ei ollut
ja laulaisin sinulle iltaisin

Jos vain kerran kuuntelisit
Tunnethan minut?
oma pikku lintusesi
ehkä taika raukeaisi,

Tai ehkä tunnistaisit lauluni,
rakkautesi muuttaisi minut ihmiseksi
Ehkä paha taika väistyisi
tuntisin iloa ja
olisin jälleen onnellinen

**

Philip Glass: Metamorphosis

Jos kuolisin tänään
palaisin maan päälle lintuna,
mustasiipisenä
laulaisin pihallasi iltaisin
avaisit ikkunan ja ruokkisit
kyllä sinä minut tuntisit

Ja ehkä pelastaisit
Ehkä paha olo hälvenisi
ja voisin palata kehooni
hengittäisin taas kevyesti ja
laulaisin

**

Jos kuolisin tänään
palaisin maan päälle lintuna,
mustasiipisenä
laulaisin pihallasi iltaisin
avaisit ikkunan ja ruokkisit

Ehkä
rakkautesi muuttaisi minut taas ihmiseksi
Ehkä paha taika hälvenisi
tuntisin iloa ja
osaisin olla onnellinen

Selite: 
Philip Glass: Metamorphosis
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot