Nimetön

Runoilija Lothniben

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämmin kiitos jokaisesta kommentistanne! Antakaa kritiikkiäkin, jos mieli tekee.



olen täydellisen kirkas
kuin pakeneva auringonsäde
ennen k a a m o s t a
ja silti
loppumattoman pimeä


 

olit herkkä kuin kynttilän savu
vieläkin ailahtelevampi
vaikka kaikkeni annoin suojellakseni,
minä epäonnistuin

puhuimme usein maailmasta
kuinka pahuutta on vaikea käsittää
miten minuudestaan voi irrottautua
menneisyydestä
kuinka ystävistään ei voi

en löydä sanoja
häpeälle
minä todella hylkäsin sinut,
haavoittuneen varpuseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot