Nimetön

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päivä, jota vihaan eniten.
Mitään hyvää tapahdu.
Ku suhun tutustuin uudelleen,
sanoit, autat mua kestään alamäet,
oot mun tukena.
Lupasit soitella, etkä puheluihini vastaa.
Ja juuri nyt, sua tarvitsisin.

Mokasinko suhun rakastuessani ?
Ottaessani riskin ja antaessani sulle mahollisuuvven ?
Vai oisko pitäny taas sut torjua aiva kokonaa,
sillä vaaralla, että oisin sut taas kokonaa menettäny.
En vaan saa hymyy nousee huulille,
jos vain voisit ymmärtää,
miltä musta tuntuu.

Mikään koskaan mee kuten haluais.
Luulin vihdoin löytäneeni sen oikean rinnallein.
Joka jaksaa olla tukena ja auttaa.
Huolehtia.
Mutta, ehkä se ei mennytkään niin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo