Nimetön

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten saisin sut ymmärtään,
ei tää oo helppoo mullekaan.
Yritän elää päivän kerrallaan.
Selviten erikseen joka minuutista.

Kuin tuska sisälläni,
ei koskaan saisi loppua.
Ajaudut kauemmaksi,
mikä vain asiaa pahentaa.

Yritän hymyillä, mutta se sattuu,
ymmärtää, että mikään,
ei ole enää kuin ennen.

Kun muistelen mennyttä,
meidän aikaa,
tiedän tai ainakin toivon,
voisimme kuitenkin,
saada kaiken sen takaisin.
Jos vain voisit, edes yrittää ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo