Nimetön

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan kun tutustuttii.
Kaikki oli niin täydellistä.
Sitten alkoi alamäki,
riideltiin ja riideltiin.
Hiljalleen alkoi tuntumaan,
et tunteet katoaa.
Kuitenkin aina,
ku erota yritettiin, tarrauduttii toisiimme tiukemmi kii.
En haluu luopuu susta. Vieläkään.
Mutta tää ei kuitenkaan tunnu toimivan.
Vaikka taas voin sulle sanoa, et sua rakastan.
Aina ku asiat menee hyvin, vetäydyn kauemmas.
Vaikka enemmän kuin mitään muuta, haluaisin olla vierelläs.
Huonoina hetkinä, kadun sitä, etten ole lähelläs silloin kun on mahdollista.
En vain enää tiedä, mitä haluan mun elämältä.
En tiedä, ootko mulle se oikea, mutten kuitenkaan osaa päästää irti.
Silti oot ainoa, joka mua tukee, kun sitä eniten tarvin.
Kunpa asiat ois vaa paljo helpompia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo