Petetty

Runoilija krisss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, että petin sut.
Kuitenkin,
oloni on petetty.
Kohtelin sua väärin.
Ei sun ois mun luottamusta tarvinnu pettää.
Pilasit itse, omat mahollisuutes, saaha mut takas.
Vaikka monta tuntii vietit, tehden kaikkes,
saadakses mut takas.
Monta vuotta, luulin suhun voivani luottaa.
Nyt saan ootella, että millon alkaa,
samanlainen kohtelu kuin ennen ku tavattiin.
Sun ansiosta en ees huomannu sitä.
Mutta nyt kun asiat on taas toisin.
Kuitenkin.
Olen varma, että kaiken oli tarkoitus mennä näin.
Mutta silti, ei sun ois tarvinnu kohella mua näin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
krisss Nimetön 1.4.2012 0 Runo
krisss Nimetön 27.3.2012 0 Runo
krisss Nimetön 7.3.2012 0 Runo
krisss Petetty 26.2.2012 0 Runo
krisss Rakastun 18.2.2012 0 Runo
krisss Nimetön 28.1.2012 0 Runo
krisss Ihan sama 16.7.2011 1 Runo
krisss Anteeksi 14.7.2011 0 Runo
krisss Nimetön 18.5.2011 0 Runo
krisss Nimetön 12.4.2011 0 Runo