Kohtaloko?

Runoilija Argeon

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

AAAAAAAAAAaaaagggggghhhhhhh....
MIKSI EN VOI NÄHDÄ ITSEÄNI?
MIKSI EN VOI VALITA MITÄ AJATTELEN?
MIKSI EN VOI TEHDÄ MITÄ AJATTELEN?
MIKSI? MITÄ MINUN TÄYTYY TEHDÄ VOIDAKSENI?

Vapaus on illuusio, houkan toivo
Se makaa käsissä ei kenenkään, ei kukaan ei ajattele
Elämä on kaavaa....kaavaa, joka on jo sanoitettu
Luoja...sinä olet niin väärässä...

Jotta voi olla olemassa täytyy ajatella
Jotta voi ajatella tulee peitää silmänsä
Jotta voi pitää silmänsä peitossa on pakko luottaa

Luota tyhjyyteen, luota pimeyteen
Usko...osoita luottamusta!
Kaikki tulee olemaan lopuksi hyvin...

...Älä huoli...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot