kaipuun kahdet kasvot

Runoilija Argeon

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sano ääneen miltä sinusta tuntuu
kun kalpeat kasvosi peittyvät jäiseen veteen
painaessani sinua syvemmälle
kadotessani kauemmas

Kilju kivusta
kun viimeinenkin pisara verestäsi
valuu pitkin kivistä, pimeää katua
ei sinua kukaan kuule

Pyydä armoa
Suurilla kauniilla silmilläsi katso omiini
ainahan voit vedota ihmisyyteeni
mutta älä pety, jos sitä ei enää ole

Elämä on uhrausta
Eikä siitäkään jää jäljelle mitään
Pieniä sanoja, pieniä tekoja
Verisiä lammikoita ja häpäistyjä ruumiita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Mykistävä kokonaisuus. Järkyttävän totinen ja jyrkkä. Suosikkeihin kipittää.

 

Käyttäjän kaikki runot