Oi Luoja

Runoilija Argeon

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luoja...minä vihaan elämääni
minä vihaan sinua,
minä vihaan itseäni,
minä vihaan teitä,
minä vihaan heitä,
minä vihaan maatani,
minä vihaan kaikkeutta,
minä vihaan rakkautta,
minä vihaan vihata,
minä vihaan ruumistani,
minä vihaan mieltäni,
minä vihaan olla olemassa,
minä vihaan olemattomuutta,
minä vihaan tuskaa rinnassani,
minä vihaan olla iloinen,
minä vihaan teknologiaa,
minä vihaan alkeellisuutta,
minä vihaan nälänhätää,
minä vihaan täyttä vatsaa,
minä vihaan ääniä,
minä vihaan hiljaisuutta,
minä vihaan viisautta,
minä vihaan tyhmyyttä,
minä vihaan älykkyyttä,
minä vihaan typeryyttä,
minä vihaan kaloja,
minä vihaan rupikonnia,
minä vihaan puhua totta,
minä vihaan valehdella,
minä vihaan mielistellä,
minä vihaan loukata,
minä vihaan mietiskellä,
minä vihaan tehdä,
minä vihaan rakastani,
.
.
.
.

Yhden asian sinä olet luonut,
jota en vihaa...en vihaa vihaajaani...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot