Ajattelu - mikä ihana tekosyy

Runoilija Argeon

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 30.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä ajattelen kun syön
Minä ajattelen kun kävelen
Minä ajattelen kun aivastan
Minä ajattelen kun nukun

Minä vältän tuskaa tien katalan
Koska minä ajattelen
Minä oletan elämän onnellisen
Tahdissa ajattelun

Olkoot syksy taikka kevät
minua ei horjauta suurikaan sade
sillä minä ajattelen
ei ole syytä olla kade

Mutta miksi...
kuin sade jota taivas ei ole nähnyt, sinä...
kuin enkelin kuiskaus unessa, sinä...
minua horjautit.... sinä...

minua löit ja minä heräsin
minua kuuntelit ja minä avasin
minua halasit ja minä vapisin
sinua...missä sinä olet nyt?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä mä pidin.. :)
tä on kaunis!

Nälkä, mikä ihana tekosyy:D

 

Käyttäjän kaikki runot