jesus rojahti eteiseeni

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

niiiiiiiiinpä

kun olo on kylläinen
tiikeri häkissä
vatsa pullollaan

ei raivoa
lähinnä hämmennystä

liikehdintää kumarassa

muistelua kuivasta pinnasta vasten
isoja tassuja

mielukuva saaliista
joka
ei
tiedä

olevansa uhri

kuin

yhtälö kuolemalle

lasinen seinä
jumalan keskisormi

nauttikaa kesästänne
kusipäät

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot