Funkkia, beibi

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

en tiedä

en oikeasti

tiedä

tämänkin tuntuu naurettavalta

sammutan valot,
kiipeän yläkertaan

hiljaa oleminen on oppikirjan mukaan ymmärtämistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Odotin ehkä enemmän otsikon perusteella.
Ehkä näen tässä pienen parisuhde riidan ja sit.. Just sitä että. Heh. Tykkään otsikosta.

Tänään tykkäsin tästä enemmän ilmeisesti kuin ekalla kerralla. Jess.

Tänään tykkäsin tästä enemmän ilmeisesti kuin ekalla kerralla. Jess.

 

Käyttäjän kaikki runot