Nimetön

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

en löydä enää itseäni

en näistä sanoista

pimeälle kadulle tippuu tasaisesti vettä
katu liikehtii

kukaan ei liiku

yritän asettaa näitä huolella

joka onkin

ongelma

nämä eivät ole kukkia

vain
sanoja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot