Nimetön

Runoilija Tölkki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 16.9.2016 1:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei mittä muuta
 

istut autossa
isolla parkkipaikalla

tuijotat ihmisiä ja
ihmisten taakse

alat hermostua, miettiä
olisiko pitänyt mennä

on kevään ensimmäisiä päiviä

taas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokseenkin aika makia.
Hienoja pieniä juttuja.

Jokseenkin aika makia.
Hienoja pieniä juttuja.

Jokseenkin aika makia.
Hienoja pieniä juttuja.

Jokseenkin aika makia.
Hienoja pieniä juttuja.

 

Käyttäjän kaikki runot