Täällä vielä tänään

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Olemmeko me täällä vielä tänään
onko maailmaa olemassa
enää huomenna
kun joku paikka on
niin kerta kaikkiaan korea
että siellä on kaikki hyvin
kun joku osaa kertoa
mikä on oikeaa ja mitä saa sanoa
sen vastapuolella on
kaikki niin pahoja
että se paikka on ainoa
jolla on pääsy
suoraan asian ytimeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot