Me ollaan täällä tänään

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Jokainen on
oman onnensa seppä
joten lakkaa takomasta minua
vieraaseen muottiin
älä pue minua
yksinäistä sutta
lammasten vaatteisiin
sillä haluanhan olla
juuri minä
sillä tässä ja tänään
on oikea hetki kertoa
että jokainen on hieno
sellaisenaan,
sillä kaikkia meitä
tarvitaan

Ei kukaan
voi saada mua hallintaan
sillä tässä ja tänään
minulla on mahdollisuus
hypätä merenneitona
elämän laivaan
ja aloittaa matka
kohti kaukaista auringonlaskua
se on niin punainen
siellä kajastaa
sydämen karannut palo

Sillä eihän ikinä voi olla
tulta ilman savua
mutta miksi niiden roihu
tuli tässä ja tänään
siihen aatoksiin
että on parempi kulkea
sinne minne haluaa

Minne voin piirtää
ristin seinään
kun en pystykään osumaan
aina naulan kantaan
kun kahdeksanosainen polku
ei saa minua kokemaan
jalostunutta minää

Tässä ja tänään
meillä on mahdollisuus
löytää tiemme takaisin
helvetistä paratiisiin
me ollaan liian hyviä
polttamaan sydämessämme
ikuista liekkiä

Selite: 
Pitkästä aikaa tuli sitä tännekin jotain kirjoitettua :) Runo on koulun luovan kirjoituksen kurssin aivoituksia...
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot