Järjen jättiläiset

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Loputtomat pulpettirivit

kello kuiskii
tik...tik...tik

Buddhalainen maailmankuva ja EU:n perustuslaki
Tähtien sota ja sykloheksaani

voi voi voi

Meistä tulee kyllä kauhean viisaita
kun nämä kaikki joskus muistetaan
yo-salin ulkopuolella
oottaa suuri maailma

minä vain istun täällä
lyijykynistä teipattu tekstit pois
ja argumentaatioanalyysihän tarkoitti
argumentaation analysointia

Milloin pääsen laulamaan
gaudeaamus ja iigituur
milloin tää kaikki
oikein loppuu

Ja voisi aloittaa elää?

Selite: 
yo-panikointia :-o Ylihuomenna ekat ylppärit...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot