Ruohonjuurien kapinataistelu

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Miksi ei saa
syödä kirsikoita kakun päältä
kun pilven hopeareuna
iskee salamoita
pienet hetket muuttuvat
pitemmiksi kuin miehenikä
Miksi ei voi haluta
kuuta taivaalta
kun on mahdollisuus
saada vain tähtisilmät
Miksi tyytyä yhteen mustikkaan
kun voi elämässään mennä metsään
ja kerätä oman onnensa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot