Historiallisen suuri

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Miksi Kaarle kaksitoista
oli niin suuri ja mahtava
että vielä tänä päivänä
hänestä kirjoitetaan
historian kokeessa esseitä

Miksi 1700-luvulla
ei enää hyväksytty sarkajakoa
miksi jokainen ei saisi kulkea
omaa pientä polkuaan
muutkin tekee niin
jos vain kapteeni käskee

Miksi Klaus Fleming ja Jaakko Ilkka
oli ihan nuijia
ei tainnu käydä kuninkaiden pilkka
kun vieläkin saa
nykyteinit lukea
mitä tapahtui vuonna
tuhatkuusisataa ja
yhdeksänkymmentäseitsemän

Miksi kaikki tämä on kasattu
historian kirjan kansien väliin
ja me raukat joudumme opettelemaan
milloin Viipuri pamahtaa

Miksi historian kirjassa
ei ole yhtään
tavallista hahmoa
kun eikö historiallisen suurta ole
olla ihan vaan oma itsensä
kun kaikki kuvittelevat
olevansa jotain

Selite: 
Koeviikko... jälleen
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tästä hienosta ja anarkiaa/sarkasmia pursuilevasta runostasi hyvin paljon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot