Elämänrytmihäiriö

Runoilija Fransiska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MIKSI KAIKKI ON NIIN PALJON HELMPOMPAA SANOA PAPERILLA? Aikaisempi nimim. saija
 

Joku sanoo kauppaavansa vispilöitä
toinen pelaa vain peliä
ja kolmas flirttailee
mutta minä
haluan
vain

Sinut
ja sinun
siniset silmäsi
joihin voin upota
vaikket sitä huomaa
sulla on kyky hypnoosiin

Viel eilen oli ehjä ja vahva
nyt sydämeni saa kursia
kokoon ja opettaa
minulle jälleen
millaista on
tuntea

Sä aiheutat mulle elämänrytmihäiriöitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauskaa tekstin muodolla leikkimistä, ja ruosta on saatu vielä hyvin toimiva. pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot