?

Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

Mitä sitten kun sanat ovat loppu?
Mihin sinä silloin katoat?
Mitä sitten kun toisen kosketus ei tunnu missään?
Kenen kosketuksesta minä sitten sytyn liekkeihin?
Mitä sitten kun kaikki pahat teot on tehty?
Ketä sinä sitten voisit loukata?
Mitä sitten kun koko rakkaus on loppunut?
Miten sitten voin jatkaa elämääni?
Mitä sitten kun en enää kaipaakaan sinua?

Kuka sitten kaipaa minua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot