Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

Öisillä kaduilla kulkee sata sielua.
Tuhat sanomatonta sanaa.
Tekemätöntä tekoa.
Minä laitan oven kiinni perässäni ja huokaan helpotuksesta.

Taas yksi päivä takana.

Elämä muuttuu hetkessä.
Hetki sitten minulla oli kaikki.
Nyt olen vain väsynyt.

Vuosien paino, missä se näkyy?

Ehkä kasvoillani, kehossani.

Öisillä kaduilla kulkee yksinäiset sielut.
Niinhän se menee.

Elämä alkaa yksinäisyydestä ja päättyy siihen.

Mutta olen minä kiitollinenkin.

Kiitollinen sanoista ja teoista.
Pienistä asioista.
Iloista ja suruista.

Mutta tämä vuosi, se piti olla minun vuoteni.
Vuosi jolloin sattuu vain hyviä asioita.

Kohta vuoden ajan olen katsonut elämäni alamäkeä.

Eikä kukaan auta minua ylös.

Missä sinä olit silloin, kun sydän haudattiin?

Missä minä olin silloin, kun sydän haudattiin?

Vai oliko sitä edes olemassa?

Öisillä kaduilla kulkee onnelliset.
Poissa päivän valosta, poissa katseista.

Ja taas minä suljen oven perässäni.
Taas on eletty yksi päivä.

Ja kaiken tämän keskellä, minä olen kiitollinen.
Kiitollinen, vaikka vain vähän mutta kiitollinen.

Minä olen valmis rakastamaan itseäni.

Ensi vuosi olkoon minun vuoteni.

Selite: 
Viime uutena vuotena minä lupasin paljon asioita. Yhtä tärkeintä en voinut täyttää. Muita en ole edes muistanut. Nyt tajuan niiden merkityksen. Ja yritän ne toteuttaa ennen kuin vuosi vaihtuu uuteen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia!

Tänä vuonna sinä olet voittaja <3

 

Käyttäjän kaikki runot