Pikkuinen

Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

Et ole enää haaveena äitisi unissa.
Et toiveena isäsi mielikuvissa.
Et ole aavistuksena pienessä aivastuksessa.
Et kutinana korvannipukassa.
Olet siinä, ihan lähellä.
Kymmenen sormea hamuilee, eikä katse häpeä.
Silmät löytyy ja suppusuu, niihin aikuinenkin kompastuu.
Ja mikä parasta, eilen sä nimen sait, nyt tiedän ketä kaivata sain.
Minä olen se ystävä, jolla on aina sinua ikävä.
Enkä päivääkään vaihtaisi pois.
Ethän kiirehdi kovin, ole pieni vauva vielä tovi, minä lupaan sinua suojella, maailmalta ja kaikelta pahalta.

Selite: 
Rakas kummipojuni pieni Temppu <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana....

 

Käyttäjän kaikki runot