pieni

Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

pienet sormet ja nenän pää.
Silmät auki ihmeissään.
Tupsahti hän maailmaan.
Tuo kultapoika ratsullaan.
Pilvenhattaroita syödessään,
on varmaan katsonut meitä silmillään.
Ja kikattanut mielissään "kohta te näätte tään, kultapojan kiharapään".
Ja voi kun oletkaan uskomattomin päällä maan.
Ja tääkin täti suhun hupsahti kun elämääni tupsahdit.
Ja näin alkoi seikkailu uusi tää.
Tervetuloa elämään!

Selite: 
4.11.2014 klo 15.01. Maailman rakkain kultapoika! <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot