kiitollinen

Runoilija salla-enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka aamu minä herään hymy huulillani ja katse suunnattuna kohti tulevaisuutta. Siihen en tarvinnutkaan muita kuin itseni ja rakkauteni itseäni kohtaan.
 

Tänään olen kiitollinen eilisestä,
Tänään olen kiitollinen huomisesta.
Tänään olen kiitollinen menneistä,
Tänään olen kiitollinen tulevasta.
Tänään olen kiitollinen kaipuusta,
Kiitollinen raastavasta ikävästä,
Kiitollinen tuskasta.
Tänään olen kiitollinen kuluneesta ajasta,
On taas hieman helpompi hengittää,
hieman helpompi uskoa tulevaan,
hieman helpompi haaveilla,
Hieman helpompi yrittää tavoittaa haaveita.
Tänään olen kiitollinen siitä, etten toiveistani huolimatta kuollut sinun mukanasi.
Tänään olen kiitollinen siitä, että sinä et antanut minun seurata.
Tänään olen kiitollinen siitä, että sinä olit olemassa, vaikka vain hetken.
Sekin oli parempi kuin et olisi ollut olemassakaan.

Tänään olen kiitollinen siitä, että minulla on toivoa.
Toivoa, koska sinä olit olemassa ja sinä jätit minuun sen toivonkipinän.
Tänään, eilen, huomenna, ikuisesti minä olen kiitollinen sinusta!

Selite: 
Vuosi siitä on vain kulunut, eikä ikävä ja rakkaus ja suru vieläkään hellitä, mutta silti minä elän, toivon ja olen. Etköhän olisi omalla hiljaisella tavallasi ollut ylpeä minusta. ja rakas katso, minä runoilen! <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot