Tunteiden paloa

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunteideni paloa,
en voi sinulle
kauheasti valottaa..

Sen tiedän että kun vain
ajattelenkin sinua,
rinnassani tuntuu
polttavaa leiskuntaa ja
vatsassani lentää
perhosia monia..

Selite: 
uusi ihminen elämässä pistää jälleen "runosuonen" pulppuamaan <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot