Ilta yhteinen viimeinen…

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä luoksesi tulin, sinä hymyilit.
Minä katselin sinua, kun sinä katsoit teeveetä.
Viinilasia tarjosit, minä otin.
Viiniä kun joimme, jutut ja katseet vaihtuivat.
Elokuvaa aloimme katselemaan,
minä syliisi lämpimään painoin pään.
Silitin sinua, sinä minua.
Elokuvan aikana lämmin olo minut valtasi.
Silmäni minä ummistin,
toivoen ettei ilta koskaan loppuisi.
Läheisiä hetkiä, intohimon suudelmia vaihdettiin.
Sitten tuli minun aikani lähteä.
Hellästi halattiin.
Minun oli lähdettävä, hyvästit jätettävä.
Kyyneleet valuivat poskelle.
Valuvat kyyneleet loppuivat vasta kotona,
kunnes tiesin että ei ilta tää yhteinen,
meidän viimeinen ollutkaan.
Kotimatkalla jäin nurmikolle makaamaan ja
katselemaan taivaan tähtiä.
Sinä olet yksi iso tärkeä tähti minun elämässäni.
Muistomme yhteiset,
sitten kelasin.
Nyt voin muistella yhteisiä hetkiämme hyvillä mielin
taivaan tähtien alla nurmikolla maaten.
Poimin taivaalta yhden ison tärkeän tähden, sinut.
Pistän silmäni kiinni.
Säilyt aina sydämessäni!

Selite: 
löytyi parin vuoden takainen tapahtuma...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot