ikävöin sinua

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ikävä rakkauden luokse,
vailla lämmintä syliäsi
minä palelen.

ilman kosketustasi,
en tunne mitään.

tahtoisin vain
olla sinun luonasi,
lämpimässä sylissäsi
sinun kosketeltavana.

tuntisin silloin jotain,
tuntisin sinun rakkautesi
minua kohtaan.

tulethan luokseni pian,
sillä mieleni ja kehoni
huutaa sinun lämpöäsi
ja kosketustasi.

kun viereesi pääsen,
siitä koskaan pois en
lähteä saata.

meidän rakkautemme
ei mikään kaada.

sinun vierelläsi olen
ikuisesti!

Selite: 
I will stay by your side now and forever, I will always only be in love with you. <3 Henkka <3 Ikuisesti hänen vierellä!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot