Tuska loputon

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska repii sisustaani auki.
kipu kumpuaa syvältä sisästäni.
tahtoisin, että tuskani joku
poistaa voisi.

Pitkään kipu sisälläni kestänyt,
koskaan se ei ole kadonnut.

joskus sattuu kovasti,
että tekisi mieli paeta
kaikkea, paeta sitä
kivun tuomaa tuskaa
maan alle.

Poista kipu minulta,
poista kipu minulta.

Kipu häviää viimeistään
silloin kun minäkin
häviän täältä.

Ikuisiksi ajoiksi,
ikuisiksi ajoiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hiano runo :) Kylläkin surullinen mutta hyvin kirjotettu :)

Hiano runo :) Kylläkin surullinen mutta hyvin kirjotettu :)

 

Käyttäjän kaikki runot