Valaiset elämäni

Runoilija Hansu1984

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valaiset minun
elämässäni pimeät illat,
poltat takanani palaneet sillat.

Valaiset mieleni, sieluni ja kehoni.
Annat voimaa jatkaa eteenpäin,
ehkä huomenna kaikki on kotiinpäin.

Jos se hyvältä ja oikealta tuntuu,
se ei voi olla väärin.
Sinä,valaiset elämäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo :)

kaunis runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot