Totuus

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Istun yksin ja kuuntelen sateen ääntä.
Yritän uskoa sanoihin, joita kaikki hokevat.
"Olet kaunis" "rakastan sinua" nuo lauseet kuulen usein,
mutta kuka oikeasti tarkoittaa niitä?

Olen varma, että ette kerro minulle totuutta,
kerrotte vain sen mikä saa oloni paremmaksi,
mutta jos se ei ole totta, miksi välittäisin?

Sanotte minulle kaikkea, mikä ei pidä paikkaansa,
loppujen lopuksi se vain satuttaa enemmän.

Minua kohdellaan kuin roskaa.
Seuraavalla kerralla kun sanot, että välität,
niin sinun on myös tarkoitettava sitä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-totuus on tekevä vapaaksi

-ja kyllä se ihminen joka rakastaa sinua, joutuu joskus myös sanomaan asioita jotka eivät 

miellyttä mutta ovat silti totta? näin ajattelen.

 

Käyttäjän kaikki runot