Petetty

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Jos et luota, et pety
Yksinäisenä aina luottaa vääriin ihmisiin
Mutta jos on yksin, kehen muuhunkaan voisi luottaa
Ei keneenkään
Parempi on olla yksin,
kuin luottaa toisiin

Parempi suru yksinäisyydestä
kuin petetyksi tulemisesta

Älä luota, et pety

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

-rakkaus on aina riski! ja luottamus toinen!
 

Käyttäjän kaikki runot