Onko kohta aika irrottaa?

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Taas samanlainen päivä kuin eilen
Samat rutiinit mua pidättelee

Asiat, jotka pitävät minua täällä,
vähenevät päiväpäivältä
Kohta ei ole enää mitään mistä pitää kiinni

Otteeni alkaa luisumaan
Onko kohta aika irrottaa?

Vai onko täällä vielä jotain
mistä voisin pitää kiinni?

Yritän vetää itseni ylös rotkon pohjalta,
mutta en tiedä jaksanko

Onko täällä enää kättä johon tarttua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

-toivon todella, että olet päässyt sieltä rotkosta jo.
 

Käyttäjän kaikki runot