Satumaa

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Näin tähden taivaalla,
se tähti tuikki minulle.

Se tähti kertoi toisesta paikasta...
Paikasta, jossa kaikki ovat yhtä.

Kaikki ovat lähekkäin,
kukaan ei ole yksin.
Kaikki tukevat ja ymmärtävät toisiaan.

Siellä kaikki hymyilevät ja nauravat yhdessä.

Ketään ei kiusata tai syrjitä.

Mikä tuo paikka on?

Se on satumaa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-ei se ole satumaa, kun kohtaa ihmisen jonka kanssa voi kaiken jakaa ilot ja surut se riittää.
 

Käyttäjän kaikki runot