Tämä hetki

Runoilija Mihiro-chan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2013
Viimeksi paikalla: 29.6.2021 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.7.1995

 

Ei olisi pitänyt uskoa
Ei olisi pitänyt toivoa
Siitä ei seuraa muuta kuin katkeruutta ja surua

Älä katso tulevaan
Katso vain tähän hetkeen
Vain tästä hetkestä voit tehdä onnellisen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain tästä hetkestä voit tehdä onnellisen, niin se on!
 

Käyttäjän kaikki runot